Hibrit Dolgu ile ilgili temel bilgileri öğrenebileceğiniz bir önceki blog yazımızı okudunuz mu? Yanıtınız evet ise tedavi protokolüyle ilgili detayları öğrenmeye hazırsınız demektir. (Hibrit Dolgu ile ilgili genel bilgiler yazısını okumak için tıklayın!) Hibrit Dolgu’nun 200 mg ve 50 mg olarak iki farklı formu mevcut. Derin dermis veya subkütan tabakaya kanül aracılığıyla uygulanır. Uygulama sonrasında ve üç gün boyunca günde üç kez masaj yapılması önerilir.

 

  1. etrebelle 50 Mg
    50 mg PLA (10-40 mikron) +7,5 mg HA (3.000kDa)

Flakon, 5 cc distile su ve 1 cc lidokain ile yaklaşık 30 dakika sulandırılır ve toplam 6 cc ürün elde edilir. İnce çizgiler ile kırışıklıkların giderilmesi ve rejüvenasyona ihtiyaç duyulan derimizin daha ince olduğu gözaltı ile göz çevresi, boyun, alın ve dudak çevresinde güvenle ve etkili bir şekilde kullanılmasını sağlamaktadır.

 

  1. etrebelle 200 Mg
    170 mg PLA (50-60 mikron) +30 mg HA (3.000kDa)

Flakon, 9 cc distile su ve 1 cc lidokain ile yaklaşık 45-60 dakika sulandırılır ve toplam 10 cc ürün elde edilir. Derin çizgiler ile kırışıklıkların giderilmesi ile hacimlendirme ve rejüvenasyona ihtiyaç duyulan yüz, boyun, eller ve tüm vücutta güvenle ve etkili bir şekilde kullanılmasını sağlamaktadır.

Hangi tekniklerle kombine edilebilir?

İçeriğinde yer alan PLA ve HA, ip, mezoterapi dolgu uygulamalarında kullanılan moleküllerle benzerlik gösterdiği için birlikte ya da öncesinde kullanıma uygundur. Kombine tedaviler aynı zamanda uygulamanın etkinliğini güçlendirir. Lazer veya cihazlı işlemlerde ise Hibrit Dolgu uygulaması önce yapılırsa en az üç ay sonrasında ki kesin sonuçların beklenmesi gerekir. Daha sonra oluşan ihtiyaç doğrultusunda işlem yapılması önerilir.

Önemli: Cihazlı işlemler yapılmış ise Hibrit Dolgu için en az 15 gün beklenmeli.